Flyttfirma Växjö

Call4care Ab Är En Flytt Och Städ-Firma I Växjö Som Erbjuder Alla Typer Av Flytthjälp, Bärhjälp Och Städning.

Flyttfirma Växjö – Vi är en flytt och städfirma som utför hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning med bärhjälp, packning, transport, uppackning och flyttstädning.. Vi har många års erfarenhet av flytthjälp och städtjänster och vi kan även kombinera flera uppdrag samtidigt under en och samma dag. Oavsett om du är privatperson eller företag, erbjuder vi Flytthjälp och alla typer av städning ( flyttstädning, kontorsstäd och Byggstäd ).

 • Få ett snabbt svar via mail och SMS

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi utför Flytthjälp i hela Sverige med omnejd:

Behöver ni hjälp med Flytt av Piano?

Har du tunga möbler som behöver Flyttas?

Med utrustning och kompetens anses vi vara en av de ledande experterna flyttfirma Växjö på marknaden. Det kan vara svårt att flytta både tunga och otympliga möbler som pianon, flyglar eller kassaskåp, men ta det lugnt! Call4care är ett enkelt val för en smidigare och snabbare flytthjälp. Vår målsättning är att alltid att utföra flyttuppdrag med den kvalitet och trygghet som behövs.

Beräkna ditt pris

Flytthjälp Pris

Genom att hålla en hög service vid flytthjälp, lämnar vi alltid ett fast pris på vad flytthjälp eller bärhjälp kommer att kosta. Då går vi också igenom vad som ska göras och hur stor yta din nuvarande bostad har som du flyttar ifrån. När vill du flytta och vart ska du flytta påverkar också ditt pris. Undrar du någonting eller vill ha mer information fyll i Formuläret och beskriv ditt behov. Så får du ett riktigt bra pris oavsett var i Sverige flyttuppdraget ska utföras. Vi på Call4care AB står för material och den utrustning som krävs för att kunna utföra arbetet.

Eftersom flytthjälp är en hushållsnära tjänst så kan du som privatperson spara pengar på arbetskostnaden tack vare RUT-avdraget för utförd flyttstädning. Det betyder att du som kund har rätt att betala endast 50% av arbetskostnaden. Våra städuppdrag är väldigt flexibla och vi håller samma pris oavsett helg eller vardag.

Varför Anlita Call4Care AB Flyttfirma?

När ni anlitar ett seriöst Flyttfirma att få flytthjälp, fins det några bra anledningar till att välja Call4Care AB.

 • Våra team är kompetenta så du som kund ska känna dig trygg när du lämnar din bostad i våra händer.
 • Vi är en professionell flyttfirma som behandlar alla flyttar med varsam hand.
 • Vår flyttpersonal är trevliga, glada och effektiva.
 • Vi är försäkrade och håller den höga kvalité på service för en säker och trygg flytthjälp.
 • Vi har Trafiktillstånd och Transport Ansvarsförsäkring och våra flyttlastbilar är på uppdrag dagligen runt om i landet.
 • Våra uppdrag sker alltid enligt de lagar och bestämmelser som reglerar flyttbranschen.
Flytt och Städfirma

Tveka inte att kontakta Call4care när du ska anlita efter kompetenta flytt och städkonsult.

Låt oss hjälpa dig!

010 33 00 996|info@call4care.se

Boka Nu

Planera och Organisera inför Flyttuppdrag

Det du själv, som kund förväntas göra innan vi kommer.

 • Boka Flytthjälp: Så snart du vet vilken dag du kommer att flytta är det dags att anlita flyttfirma.
 • Adressändring: Folkbokför dig på din nya adress och anmäl adressändring till post, banker, försäkringsbolag, skattemyndigheterna, tidningar. Planera allt innan flyttfirman anländer till dig och ha nycklar redo till nya bostaden.
 • Rensa bort: Släng alla onödiga saker och allt skräp innan du börjar packa. Detta är en viktig del av en miljövänlig flytt och underlättar både innan och efter flytten.
 • Ge bort: Det du inte behöver längre kan du ge bort till en vän, insamlingar eller skänk till välgörenhetsorganisationer.
 • Sälj: Saker du ändå inte använder, sälj på blocket/tradera, till grannen eller på Facebook marknad.
 • Packa Smart och märk Kartongerna: Tänk på att inte packa för tungt och numrera dina kartonger exempelvis:
  • RUM: I vilket rum ska dessa grejer vara i? ex. KÖK.
  • KATEGORI: Vad innehåller kartongen? ex. finporslin.
  • ÖMTÅLIGHET: Hur ömtåligt är innehållet? ex. väldigt ömtåligt.
 • Packa Ordentligt Börja med att packa det som du behöver minst (ex. sängkläder, handdukar, grejer i förrådet) och Packa sist det viktigaste för ditt/ert i nya bostaden som du behöver dagligen i en specifik flyttkartong.

OBS! Beställarens ansvar:

Call4care AB monterar inte möbler utan extra kostnad. For denna tjänst ingår en startavgift om 499 kr inklusive moms per påbörjad timme. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning med bärhjälp, packning, transport, uppackning och flyttstädning. men måste beställas enskilt. Call4care AB ansvarar for flyttuppdrag upp det till skadans belopp och till det belopp som täcks av ansvarsförsäkringen hos Länsförsäkringar. Detta är under förutsättningen att Call4care AB har orsakat skadan och Call4Care AB har packat eller paketerat bohaget själv. För enkelheten skull fyller vi flyttreport (skador innan och efter uppdrag) och kunden undertecknar innan arbete påbörjas och efter uppdraget avslutad. Om skadan upptäcks en dag efter flyttens avslut kan skadan inte åberopas.

Vi är ett Miljövänligt Flytt & Städfirma

Vi utför Flytt och Städtjänster i hela Sverige med omnejd:

HIGHLY-TRAINED STAFF

Choosing CALL4CARE you’re choosing the best moving company in Sweden.

ECO CLEANING EQUIPMENT

We’re using environmental friendly material.

FAST & EFFECTIVE SERVICE

Our specialists will make sure your moving & cleaning requirements are done fast and effective