Flyttfirma Jönköping

Planerar du att Flytta? Call4care Flyttfirma Jönköping är ett enkelt val för alla typer av Flytthjälp i Jönköping län.

Call4care Ab är det Jönköpingsbaserade flyttfirma som utför flytthjälp för både privat– och företagskunder med bästa kvalitet och trygghet. Oavsett om du ska flytta från Jönköping till andra ändan, vi tar ditt bohag och företagsflytt dit du vill, inom, från och till alla städer i hela Sverige. Ta hjälp av oss för ett välplanerad och smidigt flytthjälp på det önskade datumet. Vi har många års erfarenhet av flytthjälp med riktiga team och flytt specialister inom områderna flytthjälp och bärhjälp. Våra personal har rätt utrustning och alla de tillstånd och försäkringar som krävs för att få bedriva yrkestrafik. Vi är även expert att underlätta hanterandet av helt projektet att få kontroll över kostnaderna genom att kombinera båda Flytthjälp och Flyttstädning under en och samma dag. Genom att anlita vår flyttfirma , du får hjälp hela vägen vid flytt, med delar av flytten eller en helhetslösning med Packning, flyttning, bärhjälp, flyttstäd eller magasinering. Självklart väljer du själv vad och hur mycket du vill ha hjälp med-flytthjälp, bärhjälp, transport eller kombinera flera uppdrag samtidigt under en och samma dag. Vi erbjuder allt från flyttmaterial leverans, packning & ned-packning, montering & nedmontering av möbler, transport och leverans garanti med trygghet och personlig service.
Vår vision på Call4care Ab är att skapa sveriges bästa Plateform, där alla ska ha möjlighet till att ta del av olika tjänster inom flytt och städ efter sina behov under samma tak. Vi är väldigt flexibla och hjälper dig när det passar er och er verksamhet under helger och kvällar till ett riktigt bra pris. Att hålla en hög servicenivå, vi lämnar alltid ett fastpris på vad flytthjälp eller bärhjälp kommer att kosta. Vad det kostar att få hjälp med en flytt varierar självklart med hur mycket du vill flytta och hur långt flytten går. Vi står för bra kvalite och nöjd kund-garanti på våra flytt i Jönköping.

Rutavdraget

Call4care AB kan nu erbjuda rutavdrag på flyttjänster, menar du kan få rutavdrag när du anlitar en flyttfirma i samband med flytt till en ny bostad. Då kan du dessutom spara hela 50 procent av arbetskostnaden när du tar hjälp av oss för att flytta. Det innebär att du endast behöver betala 50% av arbetskostnaden när du anlitar flytthjälp! Några av de tjänster som omfattas av rutavdraget vid flytt av bohag mellan bostäder är flyttpackning eller uppackning, montering eller nedmontering, lastning & lossning och bärhjälp samt flyttstädning. Även om du behöver flytta saker för tillfällig magasinering ger rätt till rutavdrag. Kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinshyra ger inte rätt till rutavdrag. Det är viktigt att veta, under året inte nått du maxtaket för rutavdrag på 50 000 kr (görs hos Skatteverket).

 • Få ett snabbt svar via mail och SMS

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi utför Flytthjälp i hela Sverige med omnejd:

Behöver ni hjälp med Flytt av Piano?

Har du tunga möbler som behöver Flyttas?

Med utrustning och kompetens anses vi vara en av de ledande experterna Flyttfirma jönköping på marknaden. Det kan vara svårt att flytta både tunga och otympliga möbler som pianon, flyglar eller kassaskåp, men ta det lugnt! Call4care är ett enkelt val för en smidigare och snabbare flytthjälp. Vår målsättning är att alltid att utföra flyttuppdrag med den kvalitet och trygghet som behövs.

Beräkna ditt pris

Planera och Organisera inför Flyttuppdrag

Det du själv, som kund förväntas göra innan vi kommer.

 • Boka Flytthjälp: Så snart du vet vilken dag du kommer att flytta är det dags att anlita flyttfirma.
 • Adressändring: Folkbokför dig på din nya adress och anmäl adressändring till post, banker, försäkringsbolag, skattemyndigheterna, tidningar. Planera allt innan flyttfirman anländer till dig och ha nycklar redo till nya bostaden.
 • Rensa bort: Släng alla onödiga saker och allt skräp innan du börjar packa. Detta är en viktig del av en miljövänlig flytt och underlättar både innan och efter flytten.
 • Ge bort: Det du inte behöver längre kan du ge bort till en vän, insamlingar eller skänk till välgörenhetsorganisationer.
 • Sälj: Saker du ändå inte använder, sälj på blocket/tradera, till grannen eller på Facebook marknad.
 • Packa Smart och märk Kartongerna: Tänk på att inte packa för tungt och numrera dina kartonger exempelvis:
  • RUM: I vilket rum ska dessa grejer vara i? ex. KÖK.
  • KATEGORI: Vad innehåller kartongen? ex. finporslin.
  • ÖMTÅLIGHET: Hur ömtåligt är innehållet? ex. väldigt ömtåligt.
 • Packa Ordentligt Börja med att packa det som du behöver minst (ex. sängkläder, handdukar, grejer i förrådet) och Packa sist det viktigaste för ditt/erat i nya bostaden som du behöver dagligen i en specifik flyttkartong.

OBS! Beställarens ansvar:

Call4care AB monterar inte möbler utan extra kostnad. For denna tjänst ingår en startavgift om 499 kr inklusive moms per påbörjad timme. Till oss kan du vända dig för att få hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning med bärhjälp, packning, transport, uppackning och flyttstädning. men måste beställas enskilt. Call4care AB ansvarar for flyttuppdrag upp det till skadans belopp och till det belopp som täcks av ansvarsförsäkringen hos Länsförsäkringar. Detta är under förutsättningen att Call4care AB har orsakat skadan och Call4Care AB har packat eller paketerat bohaget själv. För enkelheten skull fyller vi flyttreport (skador innan och efter uppdrag) och kunden undertecknar innan arbete påbörjas och efter uppdraget avslutad. Om skadan upptäcks en dag efter flyttens avslut kan skadan inte åberopas.

Vi är ett Miljövänligt Flytt & Städfirma

Vi utför Flytt och Städtjänster i hela Sverige med omnejd:

HIGHLY-TRAINED STAFF

Choosing CALL4CARE you’re choosing the best moving company in Sweden.

ECO CLEANING EQUIPMENT

We’re using environmental friendly material.

FAST & EFFECTIVE SERVICE

Our specialists will make sure your moving & cleaning requirements are done fast and effective