FLYTTSTÄDNING GÖTEBORG

Tid för flytt?

Låt våra professionella och kompetenta medarbetare underlätta din vardag med allt från Flytthjälp till Flyttstädning.

Flyttstädning Göteborg priser efter RUT-avdrag

 • Flyttstädning av lägenhet på   0-30 kvm  kostar:  1700 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   31-50 kvm  kostar: 2200 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   51-60 kvm  kostar: 2500 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   61-70 kvm  kostar:  2650 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   71-80 kvm  kostar: 2800 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   81-90 kvm  kostar: 3000 kr
 • Flyttstädning av Bostadsyta på   100-300  kvm kostar:  30kr/kvm

Ring oss nu 010-33 00 996

Call4care erbjuder ett komplett utbud av olika flytt och städtjänster såsom flytthjälp, bärhjälp, flyttstädning, fastighetsstädning, företagsstädning, byggstädning, slutstädning, visningsstädning och dödsbostädning eller trappstädning runt om i Göteborg med omnejd. Med lång erfarenhet och utbildad personal utför vi kompletta och kund-anpassade tjänster till både företag och privatpersoner oavsett om det gäller hemmet, butiken, restaurang eller kontoret. Vi erbjuder en perfekt helhetslösning för hela flytten genom att kombinera flytthjälp och flyttstädning utefter dina specifikationer och önskemål.

Flyttstädning-Göteborg

Det viktiga med flyttstädning är att alla ytor från avloppsventiler och flottiga ugnsfläktar till dammiga lister ska vara fria från fläck och smuts både på utsidan och insidan. Vårt arbete utförs alltid på ett professionellt sätt och vi garanterar alltid ett skinande rent badrum, golvvård, rent och fint kök, putsade-fönster vid flyttstädning. Våra trevliga och skickliga serviceassistenter vårdar även av installations behandlingar i bostaden t. ex braskaminen, altan, inglasad balkong, diskmaskinen, tvättmaskinen och förråd med omsorg. Vi ser till att de blir härligt rent och fint och vi städar de essentiella delarna i bostaden; allt från topp till botten rengöring av hus, villor och lägenheter.

Vår målsättning är att alltid göra ett gediget arbete med 100 % NöjdKund-Garanti. När du anlitar oss får du trygghet och kvalitet till ett marknadsmässigt bra pris för flyttstädning utan att tumma på varken säkerhet eller service. Våra städuppdrag är väldigt flexibla och vi håller samma pris oavsett helg eller vardag på våra tjänster. Flyttstädning kräver noggrannhet så vi som städfirma följer alltid rådande riktlinjer från Mäklarsamfundet. V Checklistan täcker en komplett rengöring av ditt hem att uppnå det bästa resultatet att kunna godkännas av den nya ägaren eller hyresgästen.

Flyttstädning och Flytthjälp i hela Västra Götalands län med omnejd

Kapa kostnaderna

Flyttstädning Göteborg ser till att anpassa städhjälp just för dina behov, vilket också gör att du har kontroll över kostnaderna och priserna för städhjälp. Vi erbjuder kompletta flytt och städ-paket åt våra kunder genom att kombinera både flytthjälp och flyttstädning samtidigt under en och samma dag, just för att kapa priserna för flyttstädning eller städhjälp. Som privatperson i Sverige får du göra Rutavdrag på 50% på arbetskostnaden  till flytt och städtjänster. Detta innebär att arbetskostnaden kapas med 50% på städning och 30 – 40% på flytten. Vi tar hand om det administrativa kring RUT och vid betalning kommer inga dolda avgift eller serviceavgift tillkomma. Vi hjälper dig så att du får en kombinerad slutfaktura för både flytten och städningen med det totala beloppet som gör det enkelt att betala. Städhjälp och flyttstädning har samma pris oavsett helg eller vardag och i priset ingår det att vi tar med allt material som behövs till städningen.

OBS! Rut-avdraget gäller dock inte: Dödsbo, företag, föreningar och om du har din inkomst i annat land.

Miljövänliga tjänster för ett högkvalitativt liv!

Flyttstädning Göteborg har ett brett utbud av flytt och städtjänster med stor noggrannhet utifrån ett miljöledningssystem. Call4care utför allt inom flytt och städ med professionell och noggrann personal, då vi arbetar aktivt med kundnöjdhetsgaranti. Vårt mål är att minska miljöbelastningen, därför arbetar vi med kompetens och utrustning som uppfyller behov och förväntningar för en god miljö. För att skydda miljön hjälper vi till att rensa ut, återvinna eller slänga det du inte vill ta med dig till ditt nya kontor eller boende. Vi arbetar inom städbranschen med inriktning mot miljöansvar för att skapa en trivsam miljö och vi använder alltid miljövänliga produkter, återanvänder och återvinner material och annan utrustning för en bättre miljö i framtiden.

ANSVAR FRAMFÖRALLT

 • Rätt rengöringsmedel på rätt plats för att minimera de negativa effekterna på miljön från våra rengöringsprodukter.
 • Gör det en gång, gör det rätt för att minimera användningen av ändliga naturresurser.
 • Minska användning av vatten därför låter vi aldrig vattnet rinna i onödan.
 • Använder miljödeklarerade produkter som har minst miljöpåverkan.
 • Utbildar vår personal löpande för att öka medvetenheten om miljöansvar.
 • Kompetensutveckling av all vår personal för att höja kunskapen om vårt praktiska miljöarbete i daglig rengöring.
 • Få ett snabbt svar via mail och SMS

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi utför flyttstädning i hela Sverige med omnejd

 • Få ett snabbt svar via mail och SMS

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Flyttstädning Göteborg

Tid för flytt?

Låt våra professionella och kompetent medarbetare underlätta din vardag med allt från Flytthjälp till Flyttstäd.

Call4care AB erbjuder ett komplett utbud av olika flytt och städtjänster såsom flytthjälp, bärhjälp, flyttstädning, fastighetsstädning, företagsstädning, byggstädning, slutstädning, visningsstädning och dödsbostädning eller trappstädning runt om i Göteborg med omnejd. Med lång erfarenhet och utbildade personal utför vi kompletta och kund-anpassade tjänster till både företag och privatpersoner oavsett om det gäller hemmet, butiken, restaurang eller kontoret. Vi erbjuder en perfekt helhetslösning för hela flytten genom att kombinera flytthjälp och flyttstädning utefter dina specifikationer och önskemål.

Det viktiga med flyttstädning är att alla ytor från avloppsventiler och flottiga ugnsfläktar till dammiga lister ska vara fria från fläck och smuts både på utsidan och insidan. Vårt arbete alltid utförs på ett professionellt sätt och vi alltid garanterar skinande rent badrum, golvvård, rent och fint kök, putsade-fönster vid flyttstädning. Våra trevliga och skickliga serviceassistenter även vårdar av installations behandlingar i bostaden t. ex braskaminen, altan, inglasad balkong, diskmaskinen, tvättmaskinen och förråd med omsorg. Vi ser till att de blir härligt rent och fint och vi städar de essentiella delarna i bostaden; allt från topp till botten rengöring av hus, villor och lägenheter.

Vår målsättning är att göra alltid ett gediget arbete med 100 % NöjdKund-Garanti. När du anlitar oss får du trygghet och kvalitet till ett marknadsmässigt bra pris utan att tumma på varken säkerhet eller service. Våra städuppdrag är väldigt flexibla och vi håller samma pris oavsett helg eller vardag på våra tjänster. Flyttstädning kräver noggrannhet så vi följer alltid rådande riktlinjer från Mäklarsamfundet.   Checklistan täcker en komplett rengöring av ditt hem att uppnå det bästa resultatet att kunna godkännas av den nya ägaren eller hyresgästen.

Flyttstädning och Flytthjälp i hela Västra Götalands län
med omnejd

Kapa kostnaderna : Flyttstädning Göteborg

Våra städplaner anpassas individuellt för just dina behov att få kontroll över kostnaderna. Vi erbjuder kompletta flytt och städ-paket åt våra kunder genom att kombinera både flytthjälp och flyttstädning samtidigt under en och samma dag att kappakostnaderna. Som privatperson i Sverige får du göra rutavdrag på 50% på arbetskostnaden  till flytt och städtjänster. Detta innebär att arbetskostnaden kapas med 50% på städning och 30 – 40% på flytten. Vi tar hand om det administrativa kring RUT och vid betalning kommer ingen dolda avgift eller serviceavgift. Vi hjälper dig att du får en kombinerad slutfaktura för både flytten och städningen med det totala beloppet att betala. Våra tjänster har samma pris oavsett helg eller vardag och i priset ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

OBS! Rut-avdraget gäller dock inte: Dödsbo, företag, föreningar och om du har din inkomst i annat land.

Miljövänliga tjänster för ett högkvalitativt liv!

Vi på Call4care AB utför ett brett utbud av flytt och städtjänster våra med stor noggrannhet utifrån ett miljöledningssystem. Vi utför allt inom flytt och städ med professionell och noggrann personal att arbeta aktivt med kundnöjdhetsgaranti. Vårt mål att minska miljöbelastningen därför med kompetens och utrustning uppfyller vi alla behov och förväntningar för en god miljö. Att skydda miljön är vi en hjälpande hand för att rensa ut och återvinna eller slänga det du inte vill ta med dig till ditt nya kontor eller boende. Vi arbetar inom städbranschen med inriktning mot miljöansvar för att skapa en trivsam miljö och vi använder alltid miljövänliga produkter, återanvända och återvinna material och annan utrustning för en bättre miljö i framtiden.

ANSVAR FRAMFÖR ALLT

 • Rätt rengöringsmedel på rätt plats att minimera de negativa effekterna på miljön från våra rengöringsprodukter.
 • Gör det en gång, gör det rätt att minimera användningen av ändliga naturresurser.
 • Minska användning av vatten där vi låter aldrig vattnet rinna i onödan
 • Använder miljödeklarerade produkter som är minst miljöpåfrestande.
 • Utbildar vår personal löpande att öka medvetenheten om miljöansvar.
 • Kompetensutveckling av alla våra personal att höja kunskapen om vårt praktiska miljöarbete i dagliga rengöring.

Vi utför flyttstädning i hela Sverige med omnejd

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

 • Rengöring av kyl och frys ut/invändigt samt under och Bakom (frys
  måste vara avstängt & avfrostad och flyttad ut ).
 • Rengöring av spis & ugn ut/invändigt samt bakom (spisen måste
  drogada ut), även ugnplåtarna och diskmaskin.
 • Avtorkning av diskbänk, bänkytor och skärbrädor ut/invändigt (de
  måste vara tömda)
 • Rengöring av köksfläkt samt ventiler.
 • Avtorkning av sopbehållare ut/invändigt.
 • Rengöring/avkalkning av kran och kakelväggar samt diskbänk.
 • Dammsugning och våttorkning av golvet.
 • Rengöring av inuti och utanpå köksskåp och -lådor samt socklar.
 • Rengöring av kakel och stänkskydd.
 • Putsning av diskho, blandare, propp och sil.
 • Avkalkning och rengöring av badkars kakel ut/invändigt samt under
  (fronten nedmonteras och återställes av kund).
 • Avkalkning och rengöring av kakelväggererna.
 • Rengöring av vitvaror t.ex skåp och lådar (om de är tömda).
 • Putsning av speglar.
 • Rengöring av handfat och kran samt avtorkning av rör.
 • Speglar putsas.
 • Rensning av golvbrunn och rengörning av
 • Rengöring av Tvättmaskin,torktumlare och torkskåp.
 • Rengöring av duschutrymme.
 • Rengöring av blandare, synliga rör och duschmunstycke.
 • Rengöring av vattenlås (om man önskar).
 • Rengöring av toalett på in- och utsida.
 • Putsning av fönster (alla sidor) samt fönsterkarmar.
 • Avlägsning av spindelväv
 • Damning av väggar golvlister, socklar, trösklar och tak
 • Avtorkning av dörrar, handtag, dörrkarmar.
 • Rengörning av garderober, skåp och lådor in/ utvändigt.
 • Avtorkning av ventiler och elementar (även bakom)
 • Dammsugning och våttorkning av golvet
 • Damning av eluttag.
 • Damning av fast belysning.
 • Putsning av fasta speglar.
 • Torka av ytter- och altandörrar.
 • Torkning av räcke och spjälor i trappa.
 • Persienner
 • Spröjsade Fönster
 • Inglasad Balkong
 • Inglasad Altan
 • Rengörning av Balkong
 • Braskamin
 • Vattenlås
 • Biutrymmen ( Garage, Källaren )
 • Avfrostning av frys
 • Rengöring av fönsterbleck utvändigt
 • Tvätt av tak
 • Dammtorkning av persienner
 • Borttagning av klistermärken
 • Transport av sopor ingår ej.
 • Kyl och frys flyttas ej ut från sin plats.
 • Inbyggda ugnar i väggar monteras ej ut från sin plats.
 • 10 % Erbjudanden för nya kunder
 • Nyttja Rut-Avdraget
 • Fokus på  kvalité
 • 100% Nöjd kund-garanti

TÄNKA PÅ INFÖR FLYTTSTÄDNING

Det du själv, som kund, förväntas göra innan vi kommer.

 • Boka Flytthjälp Så snart du vet vilken dag du kommer att flytta är det dags att anlita flyttfirma
 • Dra ut kyl, frys, spis och tvättmaskin från väggen om du vill att vi rengör bakom.
 • Vi tar inte bort tavelkrokar, klistermärken, och dekaler.
 • Tak tvättas ej.
 • Garage/vindsförråd städas ej om inte detta är överenskommet i avtal.
 • Trasiga fönster rengörs ej.
 • Möbler som lämnats kvar till nya hyresgästen torkas ej av, om annat inte är överenskommet i förväg.
 • Vattenlås rengörs ej (kan rengöras enligt separat överenskommelse).
 • Braskamin/eldstad/kamin ingår ej i flyttstädning.
 • Persienner ingår ej i flyttstädning. Beställa som tillval.
 • Vi utför inte tomt- och trädgårdsarbeten.

OBS! Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning.

Vi flyttar ej tunga hushållsmaskiner såsom diskmaskin, tvättmaskin eller torktumlare av anledningen att det finns risk för skador på golv.  Just därför rekommenderar vi att ni själv flyttar fram de maskiner ni vill ha det städat bakom. Vi drar EJ fram kyl/frys och spis om det finns risk att vi gör märken på känsliga golv. Vi förbehåller oss rätten att avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick.  Ingen ersättning utgår i de fall avflyttande eller inflyttande kund själv åtgärdar eventuella klagomål.

Fast pris på Flyttstädning Göteborg

I priset ingår fönsterputs, allt städmaterial som behövs och en
garantitid på 14 dagar.

Flyttstädning Göteborg

Bemannad kundtjänst
som är tillgänglig över
telefon.

Flyttstädning Göteborg

Trygghet
Sak- och ansvarsförsäkring
upp till 10 miljoner

Flyttstädning Göteborg

Nöjd kund-garanti
14 dagars garantitid på
utfört arbete.

Vi är ett Miljövänligt Flytt & Städfirma

Vi utför Flytt och Städtjänster i hela Sverige med omnejd:

HIGHLY-TRAINED STAFF

Choosing CALL4CARE you’re choosing the best moving company in Sweden.

ECO CLEANING EQUIPMENT

We’re using environmental friendly material.

FAST & EFFECTIVE SERVICE

Our specialists will make sure your moving & cleaning requirements are done fast and effective