Flyttstädning Malmö

Är det dags att flytta ert företag eller bohag från eller till Malmö?
Vi arbetar med allt inom Flytt och Städhjälp från privatpersoner till företagskunder och anpassar oss efter din budget och önskemål.

Flyttstädning Malmö priser efter RUT-avdrag

 • Flyttstädning av lägenhet på   0-30 kvm  kostar:  1700 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   31-50 kvm  kostar: 2200 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   51-60 kvm  kostar: 2500 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   61-70 kvm  kostar:  2650 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   71-80 kvm  kostar: 2800 kr
 • Flyttstädning av lägenhet på   81-90 kvm  kostar: 3000 kr
 • Flyttstädning av Bostadsyta på   100-300  kvm kostar:  30kr/kvm

Ring oss nu 010-33 00 996

Vi på Call4care AB Malmö hjälper dig gärna med allt, oavsett om ni behöver hjälp med flytthjälp, bärhjälp, magasinering, flyttstädning, fastighetsstädning, företagsstädning, byggstädning, slutstädning, visningsstädning, dödsbostädning, trappstädning och dödsbotömning eller bortforsling till återvinning av skräp med vana händer.

Flyttstädning och Flytthjälp i hela Skånes län
med omnejd

Vår affärsmodell

Call 4care AB Malmö vision är att erbjuda ”ett komplett sortiment av flytt och städtjänster i ett totalkoncept” under ett och samma tak att kunna göra livet lite enklare. Att flytta är ett stort projekt och det är inte helt enkelt att utföra själv. Är du på jakt efter ett professionell städfirma som erbjuder både flytthjälp och städhjälp, då kan Call4care vara rätta val et för dig att anlita. Vi erbjuder en lösning som passar dig genom rätt kombination av flytt och städtjänster. Så som flyttstädning och dödsbostädning i samband med flytten och dödsbotömning just för att spara tid och pengar.

Flyttstädning i Malmö

Flyttstädning är en särskild tjänst som vi erbjuder. Vi har erfarenhet av så väl stora som mindre städuppdrag med 100 % Nöjd–Kund-Garanti. Vår utbildade personal utför en djuprengöring av hela bostaden och garanterar att rengöra både synliga och osynliga punkter som behöver vara fläckfria vid en flyttstädning. Vid flyttstädning så ingår grundlig rengöring av vitvarorna, både in- och utvändigt, och även under samt torkning av alla skåp och alla smutsiga och fuktiga utrymmen med stor noggrannhet. Biytorna ingår i vår flyttstädning, men av eventuella installations behandlingar i bostaden som balkong, inglasad balkong, inglasat uterum, källare, vind, garage, förråd och/eller något annat kan läggas till i städningen vid önskemål. Vi är en städfirma som hjälper dig att städa enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och garanterar att du kan lämna över en snygg och fräsch bostad. Dessutom gör vi efterkontroll enligt vår Checklista och lämnar alltid 14 dagar garanti på arbetet vid städhjälp.

Viktiga förutsättningar

 • Kollektivavtal och Utbildad personal
 • Ansvarsförsäkring & Personalförsäkring
 • 100% Nöjd kundgaranti vid eventuella brister
 • Samma fasta priser på flyttstädning alla dagar i veckan
 • Inga dolda avgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

Vårt mål som bland annat städfirma är att genom våra tjänster skapa Sveriges bästa Plattform, där alla ska ha möjlighet att ta del av olika tjänster inom flytthjälp och städhjälp utefter sina behov och budget under samma tak.
Vi på Call4care AB Malmö erbjuder en komplett och flexibel lösning inom flytt och städ i och runt om Malmö: Malmö, Arlöv, Svedala, Vellinge, Trelleborg, Lund och Ystad som passar dina behov.

Vad kostar flyttstädning?

Flyttstädning i Malmö erbjuder alltid fast pris oavsett om du flyttar ut från en hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Priset med flyttstädningen beror på hur mycket du vill ha hjälp med i bostaden. Kostnaden varierar beroende på en mängd olika faktorer; bostadens storlek, i vilket skick den är i och ytan samt biutrymmen. Fönsterputsning, resekostnad och moms ingår alltid i våra priser och det kommer aldrig några dolda avgifter. Priset är alltid räknat efter rutavdraget enligt skatteverkets regler. Privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets slut får dra av 50% av arbetskostnaden, om du anlitar oss för flytt och städtjänster.

Vi Tar Miljö På Allvar

Vi på Call4care Ab Malmö är stolta över att vi erbjuder miljövänliga flytt och städtjänster i Malmö med ansvar för att ge er en fulländad kundupplevelse. Som miljövänlig städfirma gör vi det rent och fräscht genom att använda enbart miljövänliga och godkända medel. Vi hjälper er att förbättra miljön för er genom att vi använder rengöringsmedel och produkter som är skonsamma mot ditt hem och miljön. och. Som klimatsmart flyttfirma hjälper vi er köra bort allt från den gamla soffan till skidor och kläder som ni inte längre vill ha kvar till en återvinningscentral, välgörenhetsorganisation eller miljöstation i Malmö med omnejd. Till ett rimligt pris hjälper vi dig med miljöhantering i olika former allt från en lokal som behöver rensas till ett dödsbo som ska tömmas och slängas.

 • Få ett snabbt svar via mail och SMS

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi utför Flyttstädning i hela Sverige med omnejd:

 • Få ett snabbt svar via mail och SMS

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Flyttstädning Malmö

Är det dags för att flytta ert företag eller bohag från eller till Malmö?
Vi arbetar med allt inom Flytt och Städ från privatpersoner till företagskunder och anpassar oss efter dina budget och önskemål.

Vi på Call4care AB Malmö hjälper dig gärna med allt, oavsett om ni behöver hjälp med från flytthjälp, bärhjälp, magasinering, flyttstädning, fastighetsstädning, företagsstädning, byggstädning, slutstädning, visningsstädning, dödsbostädning, trappstädning och dödsbotömning eller bortforsling till återvinning av skräp med vana händer.

Flyttstädning och Flytthjälp i hela Skånes län
med omnejd

Vår affärsmodell

Call 4care AB Malmö har som affärsmodell att erbjuda ”ett komplett sortiment av flytt och städtjänster i ett totalkoncept” under ett och samma tak att kunna göra livet lite enklare. Att flytta är ett stort projekt och det är inte helt enkelt att utföra själva. Är du på jakt efter ett professionellt företag som erbjuder både flytthjälp och städhjälp, då kan Call4care vara precis val att anlita. Vi kan erbjuda en lösning som passar dig genom den rätta kombinationen av flytt och städtjänster som flyttstädning och dödsbostädning i samband med flytten och dödsbotömning att spara tid och pengar.

Flyttstädning i Malmö

yttstädning är en särskild tjänst som vi erbjuder. Vi har erfarenhet av så väl stora som mindre städuppdrag med 100 % Nöjd–Kund-Garanti. Vår utbildad personal utför en djuprengöring av hela bostaden och garanterar att rengöra både synliga och osynliga punkter som behöver vara fläckfria. Vid flyttning så ingår grundlig rengöring av vitvarorna, både in- och utvändigt, och även under samt torkning av alla skåp och alla smutsiga och fuktiga utrymmen med stor noggrannhet. Biytorna ingår i vår flyttstädning, men av eventuella installations behandlingar i bostaden som balkong, inglasad balkong, inglasat uterum, källare, vind, garage, förråd och/eller något annat kan läggas till i städningen vid önskemål. Vi hjälper dig då att städa enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och garanterar att du kan lämna över en snygg och fräsch bostad. Dessutom gör vi efterkontroll enligt vår Checklista och lämnar alltid 14 dagar garanti på arbetet.

Viktiga förutsättningar

 • Kollektivavtal och Utbildad personal
 • Ansvarsförsäkring & Personal försäkring
 • 100% Nöjd kundgaranti vid eventuella brister
 • Samma och fasta priser på flyttstädning alla dagar
 • Inga dolda avgifter, inga fakturaavgifter, inga resekostnader

Vision är att genom våra tjänster att skapa Sveriges bästa Plateform, där alla ska ha möjlighet till att ta del av olika tjänster inom flytt och städ efter sina behov och budget under samma tak.
Vi på Call4care AB Malmö erbjuder en komplett och flexibel lösning inom flytt och städ i och runt om Malmö: Malmö, Arlöv, Svedala, Vellinge, Trelleborg, Lund och Ystad som passar dina behov.

Vad kostar flyttstädning?

Vi på Call4care AB Malmö erbjuder alltid fast pris oavsett om du flyttar ut från en hyresrätt, bostadsrätt eller villa. Priset med flyttstädninen beror på hur mycket det att du få hjälp med i bostaden. Kostnaden varierar beroende på en mängd olika faktorer; bostadens storlek, i vilket skick den är i och ytan till biutrymmen. Fönsterputsning, resekostnad och moms är alltid ingår i våra priser och det kommer aldrig onödiga, dolda avgifter. Priset är räknat alltid efter rutavdraget enligt skatteverkets regler. Privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång får dra av 50% av arbetskostnaden, om du anlitar oss för flytt och städtjänster.

Vi Tar Miljö På Allvar

Vi på Call4care Ab Malmö är stolta över att vi erbjuder miljövanliga flytt och städtjänster i Malmö med ansvar att ge er en fulländad kundupplevelse. Som miljövänlig städfirma försöker vi göra det rent och fräscht genom använda endast miljövänliga och godkända medel så rätt som möjligt. Vi tror på att det är skonsamma att ersätter giftiga kemikalier av moderna hjälpmedel. Vi hjälper er att förbättra miljön för er och era nära och använder rengöringsmedel och produkter som är skonsamma mot ditt hem och miljön. och. Som klimatsmart flyttfirma hjälper vi er köra bort allt från den gamla soffan till skidor och kläder som ni inte längre vill ha kvar till en återvinningscentral, välgörenhetsorganisation eller miljöstation i Malmö med omnejd. Till ett rimligt pris hjälper vi dig med miljöhantering i olika former allt från en lokal som behöver rensas till ett dödsbo som ska tömmas och slängas.

Vi utför Flyttstädning i hela Sverige med omnejd:

VAD INGÅR I FLYTTSTÄDNING?

 • Rengöring av kyl och frys ut/invändigt samt under och Bakom (frys
  måste vara avstängt & avfrostad och flyttad ut ).
 • Rengöring av spis & ugn ut/invändigt samt bakom (spisen måste
  drogada ut), även ugnplåtarna och diskmaskin.
 • Avtorkning av diskbänk, bänkytor och skärbrädor ut/invändigt (de
  måste vara tömda)
 • Rengöring av köksfläkt samt ventiler.
 • Avtorkning av sopbehållare ut/invändigt.
 • Rengöring/avkalkning av kran och kakelväggar samt diskbänk.
 • Dammsugning och våttorkning av golvet.
 • Rengöring av inuti och utanpå köksskåp och -lådor samt socklar.
 • Rengöring av kakel och stänkskydd.
 • Putsning av diskho, blandare, propp och sil.
 • Avkalkning och rengöring av badkars kakel ut/invändigt samt under
  (fronten nedmonteras och återställes av kund).
 • Avkalkning och rengöring av kakelväggererna.
 • Rengöring av vitvaror t.ex skåp och lådar (om de är tömda).
 • Putsning av speglar.
 • Rengöring av handfat och kran samt avtorkning av rör.
 • Speglar putsas.
 • Rensning av golvbrunn och rengörning av
 • Rengöring av Tvättmaskin,torktumlare och torkskåp.
 • Rengöring av duschutrymme.
 • Rengöring av blandare, synliga rör och duschmunstycke.
 • Rengöring av vattenlås (om man önskar).
 • Rengöring av toalett på in- och utsida.
 • Putsning av fönster (alla sidor) samt fönsterkarmar.
 • Avlägsning av spindelväv
 • Damning av väggar golvlister, socklar, trösklar och tak
 • Avtorkning av dörrar, handtag, dörrkarmar.
 • Rengörning av garderober, skåp och lådor in/ utvändigt.
 • Avtorkning av ventiler och elementar (även bakom)
 • Dammsugning och våttorkning av golvet
 • Damning av eluttag.
 • Damning av fast belysning.
 • Putsning av fasta speglar.
 • Torka av ytter- och altandörrar.
 • Torkning av räcke och spjälor i trappa.
 • Persienner
 • Spröjsade Fönster
 • Inglasad Balkong
 • Inglasad Altan
 • Rengörning av Balkong
 • Braskamin
 • Vattenlås
 • Biutrymmen ( Garage, Källaren )
 • Avfrostning av frys
 • Rengöring av fönsterbleck utvändigt
 • Tvätt av tak
 • Dammtorkning av persienner
 • Borttagning av klistermärken
 • Transport av sopor ingår ej.
 • Kyl och frys flyttas ej ut från sin plats.
 • Inbyggda ugnar i väggar monteras ej ut från sin plats.
 • 10 % Erbjudanden för nya kunder
 • Nyttja Rut-Avdraget
 • Fokus på  kvalité
 • 100% Nöjd kund-garanti

TÄNKA PÅ INFÖR FLYTTSTÄDNING

Det du själv, som kund, förväntas göra innan vi kommer.

 • Boka Flytthjälp Så snart du vet vilken dag du kommer att flytta är det dags att anlita flyttfirma
 • Dra ut kyl, frys, spis och tvättmaskin från väggen om du vill att vi rengör bakom.
 • Vi tar inte bort tavelkrokar, klistermärken, och dekaler.
 • Tak tvättas ej.
 • Garage/vindsförråd städas ej om inte detta är överenskommet i avtal.
 • Trasiga fönster rengörs ej.
 • Möbler som lämnats kvar till nya hyresgästen torkas ej av, om annat inte är överenskommet i förväg.
 • Vattenlås rengörs ej (kan rengöras enligt separat överenskommelse).
 • Braskamin/eldstad/kamin ingår ej i flyttstädning.
 • Persienner ingår ej i flyttstädning. Beställa som tillval.
 • Vi utför inte tomt- och trädgårdsarbeten.

OBS! Befintliga skador ska rapporteras innan påbörjad flyttstädning.

Vi flyttar ej tunga hushållsmaskiner såsom diskmaskin, tvättmaskin eller torktumlare av anledningen att det finns risk för skador på golv.  Just därför rekommenderar vi att ni själv flyttar fram de maskiner ni vill ha det städat bakom. Vi drar EJ fram kyl/frys och spis om det finns risk att vi gör märken på känsliga golv. Vi förbehåller oss rätten att avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt fast pris baserad på lägenhetens befintliga skick.  Ingen ersättning utgår i de fall avflyttande eller inflyttande kund själv åtgärdar eventuella klagomål.

Fast pris på Flyttstädning

I priset ingår fönsterputs, allt städmaterial som behövs och en garantitid på 14 dagar.

Flyttstädning Malmö

Bemannad kundtjänst som är tillgänglig över telefon.

Flyttstädning Malmö

Trygghet Sak- och ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner

Flyttstädning Malmö

Nöjd kund-garanti 14 dagars garantitid på utfört arbete.

Vi är ett Miljövänligt Flytt & Städfirma

Vi utför Flytt och Städtjänster i hela Sverige med omnejd:

HIGHLY-TRAINED STAFF

Choosing CALL4CARE you’re choosing the best moving company in Sweden.

ECO CLEANING EQUIPMENT

We’re using environmental friendly material.

FAST & EFFECTIVE SERVICE

Our specialists will make sure your moving & cleaning requirements are done fast and effective