Vår ambition är att ge dig som kund en lyckad och smidig Flytthjälp samt städning  med den pålitligaste städservice. Om du har frågor, vi hjälper dig med hela uppdraget (allt inom flytt & städ) efter just dina behov.

Tveka inte att kontakta Call4care när du ska anlita efter kompetenta flytt och städkonsult.

Låt oss hjälpa dig!

010 33 00 996|info@call4care.se

CALL4CARE ÄR EN FLYTTFIRMA OCH STÄD-FÖRETAG I GÖTEBORG SOM ERBJUDER ALLA TYPER AV FLYTTHJÄLP, BÄRHJÄLP OCH STÄDNING

Vi är en flyttfirma och städ-företag som utför hjälp med delar av flytten eller en helhetslösning med bärhjälp, packning, transport, uppackning och flyttstädning. Vi har många års erfarenhet av flytthjälp och städtjänster och vi är även expert att kombinera flera uppdrag samtidigt under en och samma dag t.ex Flytthjälp och flyttstädning. Oavsett om du är privatperson eller företag, erbjudader vi Flytthjälp och alla typer av städning ( flyttstädning, kontorsstäd och Byggstäd ).

På Väg I

HELA SVERIGE

Varje dag kör vi på Sveriges vägarna för att genomföra transport av ditt bohag eller din företagsrörelse. Vi erbjuder alla typer av flytthjälp, bärhjälp och städhjälp över hela landet, men kör också flytt-uppdraget till olika destinationer i Scandinavia. Vi är alltid fullt försäkrade samt miljöanpassad och ni får en flyttansvarig trygghet som är med er från början till slut. Call4care är en flyttfirma med riktiga resurser att skapa bättre förutsättningar för folk.

Välj någon av städerna nedan

HIGHLY-TRAINED STAFF

Choosing CALL4CARE you’re choosing the best moving company in Sweden.

ECO CLEANING EQUIPMENT

We’re using environmental friendly material.

FAST & EFFECTIVE SERVICE

Our specialists will make sure your moving & cleaning requirements are done fast and effective