Home-old2024-01-08T20:36:02+00:00

Snabbt,

Prisvärt och Stressfri

Flytt, Städtjänster

& 3PL

Våra Tjänster är bara ett Klick bort  

Studentrabatt upptill 20%

  • Få ett snabbt svar via mail och SMS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Snabbt,

Prisvärt och Stressfri

Flytt, Städtjänster & 3PL

Studentrabatt upptill 20%

  • Få ett snabbt svar via mail och SMS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Välkommen Till

Flytt & Städfirma – Call4Care AB

Det spelar ingen roll om du är privatperson eller företag, Call4Care som Flytt & Städfirma kan ta hand om hela dina flytt och städ behov omsorgsfullt i hela Sverige. Vi kör varje dag på Sveriges vägarna för att genomföra transport av ditt bohag eller företags rörelse från norra Luleå till Kalmar. Oavsett om du ska köpa nya hus eller renovera boende, flytta in i ditt nya drömboende eller flytta till nytt kontor, erbjuder vi hjälp med delar av flytten samt tömning eller en helhetslösning med bärhjälp, packning, transport och flyttstädning. Vi utför ett brett utbud av städtjänster; flyttstädning, storstädning, visningsstädning, kontorsstädning och byggstädning över hela landet. Hos oss får du även omsorgsfull städning av installations behandlingar i bostaden t. ex inglasad balkong, diskmaskinen, tvättmaskinen och plåtarna. Hos oss hittar du ett varierat utbud av flyttjänster som flytthjälp samt bärhjälp över hela landet. Vi kör också alla slags flyttjänster till olika destinationer i Skandinavien och resten av Europa från och till Sverige. Vi erbjuder allt från flyttmaterial leverans, packning & ned-packning, montering och de-montering av möbler, transport och leveransgaranti med trygghet och personlig service.

Hos oss kan ni även Magasinera era möbler/bohag i förråd eller på pall i våra lokaler i Jönköping.

Vårt mål på Call4care AB är att alla ska ha möjlighet till att ta del av våra tjänster inom Flytt o Städ och få den precis hjälp som just de behöver. Call4care är en flyttfirma som har kunskap och erfarenheter med riktiga resurser att skapa bättre förutsättningar för folket. Vi är ett riktigt Flytt o Städfirma som tar hand om alla dina flytt och rengörings behov och guidar dig hela vägen från början till dagen ni öppnar dörren till er nya bostad eller kontoret. Med en stor variation av tjänster som vi erbjuder, det kan vara skönt för dig att anlita Call4care AB som har erfarenhet av flytthjälp samt flyttstädning. Vi hjälper även er att kombinera flera uppdrag samtidigt under en och samma dag t.ex. flytthjälp och flyttstädning i Sverige, så får du kontroll över kostnaderna.

Vår ambition är att ge dig som kund en lyckad och smidig Flytthjälp samt städning  med den pålitligaste service efter just dina behov. Om du har frågor, vi hjälper dig med hela uppdraget (allt inom flytt & städ) När och Var som helst i Sverige.

Tveka inte att kontakta Call4care när du ska anlita efter kompetenta flytt och städkonsult.

Låt oss hjälpa dig!

010 33 00 996|info@call4care.se

Beräkna ditt pris

Flytt & Städtjänster

Med Utmärkt Kvalitet Till Ett Överkomligt Pris

Flytthjälp

Call4Care AB är en av växande Flyttfirma i Sverige, finns huvudkontoret i Jönköping men vi är mycket aktiva på landet och utför flera och flera flyttuppdrag varje år över hela Skandinavien, även kör också till olika destinationer i Europa. Vi erbjuder alla typer av flytthjälp samt bärhjälp på det önskade datumet när och var som helst. Våra professionella medarbetare kör transport av ditt bohag eller din företagsrörelse på ett smidigt och säkert sätt. Vi hjälper dig allt från flyttmaterial leverans, packning & ned-packning, nedmontering och montering av möbler, transport och leveransgaranti med trygghet och personlig service.

Läs mer

Städning

Call4Care AB är en komplett Städfirma som utför alla typer av städning utifrån ett miljöledningssystem från norra Luleå till Kalmar. Vi sköter städningn av din bostad från golv till tak på ett noggrant och kunnigt vis enligt mäklarsamfundets rekommendationer. När du köper någon av våra städtjänster; flyttstädning, fastighetsstädning , företagsstädning eller byggstädning, använder vi miljöanpassade lösningar och garanterar att rengöra allt från avloppsventiler till flottiga ugnsfläktar och dammiga lister. Vill du ha ett riktigt skinande rent badrum, golvvård, rent och fint kök och nyputsade fönster ska du vända dig till oss!

Läs mer

Bärhjälp / inbärning

Behöver ni bärhjälp på ert byggprojekt eller vid renovering? Oavsett om ni behöver hjälp med att bära något tungt som en soffa, säng, flyttlådor, matbord, garderob eller andra möbler finns vi för att hjälpa er. Vi på Call4care AB har en lång erfarenhet av att bära tunga saker åt privatpersoner eller på uppdrag ute hos företag i olika verksamheter.

Vi kan vara behjälpliga på många olika sätt, till exempel göra en smidig intern kontorsflytt, flytta mellan lokaler i samma trapphus, bära in material på byggarbetsplatser, bära in nya kontorsmöbler, lasta på möbler på er egen lastbil och så vidare. Med stor erfarenhet och expertis inom branschen kan vi hjälpa er med bärhjälp, bemanning, bortforsling av möbler, inventarier till ett nytt kontor, möblera om ett kontor, bära eller möblera om hemma i en bostad, bohagsflytt, kontorsflytt, magasinering, transporter och mycket mer.

Läs mer

3PL

Call4care AB är det enklaste och snabbaste alternativet för hantering av  din beställning,  levererat från dina lokala restauranger och butiker direkt hem till dig. Då vi har en lång erfarenhet inom transport och logistik, litet som stort  skräddarsyr vi den mest fördelaktiga leveransen och distributionen åt privatpersoner, företag, kommuner samt andra beställare. För att kunna göra det ännu enklare att leverera din beställning hittar vi alltid bästa lösningen för just dina behov. Vi erbjuder omfattande 3 PL logistikkoncept och vi har kapacitet att ge kunden en flexibel och hållbar tredjepartslösning i befintligt leveransnät. Vår framgång bygger på serviceinriktade medarbetare med god kunskap inom branschen, samt stor förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Vi kan anpassa leverans efter dina behov, oavsett om det är i hela kommunen eller  ett begränsat område när du vill.

Läs mer

Kollektivavtal Arbetsgivare

transportfortegen - kollektivavtal
byggnads - kollektivavtal
Home-old

Varför Välja Oss

Allt Inom Flytt & Städ

Vi är ett Miljövänligt Flytt & Städfirma

Vi utför Flytt och Städtjänster i hela Sverige med omnejd:

Flytt & Städbloggen

Allt Inom Flytt & Städ

HIGHLY-TRAINED STAFF

Choosing CALL4CARE you’re choosing the best moving company in Sweden.

ECO CLEANING EQUIPMENT

We’re using environmental friendly material.

FAST & EFFECTIVE SERVICE

Our specialists will make sure your moving & cleaning requirements are done fast and effective

Go to Top