Call4care AB sätter kvalitet, miljö och våra medarbetare i fokus och som kund hos oss ger du ett bidrag till en bättre miljö. Vi erbjuder miljövänlig städning och arbetar ständigt för att göra det ännu mer miljövänligt. Genom att använda oss av bland annat miljövänliga medel samt att återvinna städmaterial. Ekologisk golvrengöring, klimatsmart badrumsrengöring samt miljövänlig fönsterputs och köksrengöring är bara några exempel på produkter vi använder idag. Hos oss innebär det att rätt rengöringsmedel ska användas på rätt yta, låg vattenförbrukning, vi undviker onödiga kemikalier och starka städmedel. Genom att återanvända städmaterial arbetar vi med mikrofibertrasor, då dessa funkar till mycket utan att behöva använda en massa rengöringsmedel. Det finns tunna fibrer i trasan som lyfter smutsen från ytan och lagrar smutspartiklarna. När trasan hamnar i varmt vatten öppnar sig fibrerna och släpper ut smutsen. Mikrofibertrasan kan tvättas i 60 grader när de har använts, men tvätta de inte med sköljmedel då förstörs nämligen effekten.

Miljövänligt städ

Det var vanligt att man använde medel med starka kemiska ämnen för att städa, så att det skulle bli ordentligt rent. Man kan på ett enkelt och miljövänligt sätt städa med såpa och vatten, men välj ett miljömärkt såpa. Idag har ett flertal städbolag övergått till miljövänliga produkter som oftast är tillverkade av naturliga råvaror. Använder man sig av medel som är gjorda på naturliga råvaror riskerar man inte heller att känsliga människor kan få reaktioner på grund av kemiska ämnen i samband med att man har fått hjälp med städning hemma. Dessa medlen som är gjorda på naturliga råvaror, är oftast tillverkade på ett miljövänligt sätt när det kommer till avfallshantering.

Att få hjälp med städningen hemma kan underlätta för många personer, man sparar tid som man istället kan göra något värdefullt med istället. Man kan beställa olika typer av städtjänster, beroende på önskemål eller behov. En hemstädning eller flyttstädning utförs enligt en lista som vi på Call4care AB har. Hos oss har all personal fått grundläggande miljöutbildning och ständig kompetensutveckling av sker. Vi förbättrar och förändrar vårt sätt att arbeta på för att städa miljövänligt, med rätt produkter och rätt utrustning.

  • Få ett snabbt svar via mail och SMS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi utför Flyttstädning i hela Sverige med omnejd: