Om Oss

Call 4 CareAB är flyttfirma & städ tjänster som ger alltid lite extra service till kunder inom flytt och städ.

Det finns anledning till att vi ordna våra medarbetare med en sjysst arbetsmiljö. Vi tror på att ge glädje, tillfredsställelse, inspiration till våra kunder genom att erbjuda en lösning som fungerar bäst för dig som kund. Oavsett om det är flytthjälp, flyttstädning, storstäd, byggstäd eller kontorsstäd, Call4Care sparar dina tid, energi och pengar.

Vi tar ansvarighet – Vårt mål är miljö-vanligt samhälle, så vi fångar alla sociala aspekter att uppfylla kundens förväntningar i alla nivåer. Vi fokuserar på hållbar utveckling som innebär att minska ungdomsarbetslöshet i arbetsmarknaden. Vi gör skillnad i samhället att sysselsatta unga människor och studenter till rörlig arbetsmarknaden.

Varför välja Call4Care?

En flytt och städ koster givetvis olika beroende på var i landet du bo och exakt hur mycket ska flyttas eller städas. Du kan kontakta oss för uppskattning och att få ett kostnadsförslag. Med inspektionsgaranti utgår vi från en checklista att ha nöjdaste kunder på avtalad tid.

På Väg I

HELA SVERIGE

Varje dag kör vi på Sveriges vägarna för att genomföra transport av ditt bohag eller din företagsrörelse. Vi erbjuder alla typer av flytthjälp, bärhjälp och städhjälp över hela landet, men kör också flytt-uppdraget till olika destinationer i Scandinavia. Vi är alltid fullt försäkrade samt miljöanpassad och ni får en flyttansvarig trygghet som är med er från början till slut. Call4care är en flyttfirma med riktiga resurser att skapa bättre förutsättningar för folk.

Välj någon av städerna nedan

HIGHLY-TRAINED STAFF

Choosing CALL4CARE you’re choosing the best moving company in Sweden.

ECO CLEANING EQUIPMENT

We’re using environmental friendly material.

FAST & EFFECTIVE SERVICE

Our specialists will make sure your moving & cleaning requirements are done fast and effective