Är det egentligen dags att julstäda hemmet, men har du ont om tid? Härmed ska du få tips som gör städningen mer effektiv och minskar stressen kring jul. Sätt dig ner och fundera på vilka ytor som används mest?

Städ innan jul

Prioritera de rum där ni tillbringar mest tid, det kan kanske vara köket, hallen och vardagsrummet?

Att börja med en rensning underlättar för din effektivitet, det är viktigt att var sak har sin plats. Vanligtvis har vi ett överflöd av saker, så varför inte passa på att rensa, skänka eller ge bort det du faktiskt inte har användning för längre. Var smart i din städning, börja från ett hörn i rummet, arbeta systematiskt uppifrån och ner. Plocka undan de småsaker och prydnadssaker du har framme när du ska torka av större ytor. När du har torkat av alla ytor är det dags att göra rent på golvet. Ett tips kan vara att byta dammsugarepåse innan du börjar för att få en effektivare dammsugning. När julstädningen väl är färdig är det dags att sätta igång att dekorera ditt hem för att förhöja julstämningen.

Städ innan jul

Skulle du däremot vilja spara tiden till något mycket roligare? Då kan vi på Call4care AB hjälpa dig med städning inför julen. Vi går tillsammans igenom vad du har för behov och önskemål med städningen. När vi har fått en bild av vad som ska göras lämnar vi prisförslag på detta. Att göra en ordentlig städning inför denna högtid kan vara skönt, men också behövligt ifall man ska bjuda hem folk. Genom att anlita oss kan du istället fokusera på att umgås med nära och kära, därmed låta oss ta hand om städningen.

Städ innan jul

  • Få ett snabbt svar via mail och SMS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi utför Flyttstädning i hela Sverige med omnejd: