Vi har fått en hel del frågor från entreprenörer och våra underleverantörer som vill veta mer om hur vi började karriären och hur vi startade upp företaget.  Zain Abbas driver Call4care AB tillsammans med Muhammad Banaras. Huvudkontoret ligger i Jönköping men Call4care AB erbjuder flytt och städtjänster runt om i hela landet. Efter ett par års arbete för en lokal städfirma, blev vi inspirerade av att sen själva skapa en tjänst enligt ett nytt koncept.

Vi startade Call4care AB med en unik idé. Vår affärsidé är enkel och lysande, ”För ett enklare liv”.

flyttfirma

Alla kan någon gång behöva en hjälpande hand för att få vardagen att gå ihop. Vår ambition är att göra Sverige renare samt bidra till en inspirerande och hemtrevlig miljö. Vi fokuserar på att bli det självklara valet för människor. Vår vision om öppenhet och mångfald, är att alla ska trivas och vara engagerade i ett varierat utbud av tjänster. Som företag vill vi erbjuda smidiga helhetslösningar  inom Flytt och städ som underlättar vardagslivet för både privatpersoner och företag under samma tak.

Det var med den idén som vi år 2013 startade upp verksamheten då som ett mindre företag, ett handelsbolag. Vi fick vår första förfrågan om ett samarbete och vi hade noll koll på vad som var en rimlig ersättning för arbetet. Första året växte vi sakta, precis som så många andra företag i flytt och städbranschen gör. Det kändes roligt med en ny utmaning så vi tänkte att “The best way to not feel hopeless is to get up and do something”. Vi tog med oss den tanken och byggde vidare på detta och år 2019 gjorde vi om bolaget till ett aktiebolag. Allt förändras, det är säkert.

Vi växte snabbt under år 2019 i takt med att efterfrågan blev större och större, till det vi är idag. Idag är vi en erfaren och professionell firma med utbildade underleverantörer och professionella, duktiga medarbetare som dagligen levererar kunnig hjälp genom stort engagemang.

Vi växer fortfarande och detta mycket tack vare vår syn på hur arbetet ska utföras och idag är vi en riktig Flytt och Städfirma som tar hand om alla dina behov samt önskemål vid en flytt. Från den dagen ni öppnar dörren till er nya bostad eller kontor guidar vi dig hela vägen. Den stora framgångsfaktorn för vår del är vår etablering i Sverige.

När vi startade företaget kunde vi aldrig ana hur många fina människor vi skulle möta och vilka vägar samt regioner runt om i landet vi skulle komma att köra på. Nu har vi kommit hit och varje dag kör vi runt på Sveriges och Skandinaviens vägar för att genomföra transport av bohag eller företagsrörelse. Nu blickar vi framåt och har som mål att ta steget till att utföra flyttuppdrag från Skandinavien till resten av Europa.

Vi på Call4care AB tar som företag ansvar gentemot samhället, då vi engagerar oss i samhällsfrågor och strävar efter att vara ett ansvarstagande företag på många olika sätt. Vi känner lite extra för frågor som berör hållbar utveckling, ungdomsarbetslöshet och andra sociala frågor. Vi kan göra skillnad och lägger därför stort fokus på att hjälpa unga in på arbetsmarknaden. Vi ger arbetssökande chansen att komma in på en arbetsplats samtidigt som vi samarbetar med andra flyttfirmor och städföretag.

Med vår unika lärplattform ger vi möjligheten till våra underleverantörer en månads utbildning inom flytt och städ, innan de blir våra samarbetspartners. Det är viktigt att lära sig hur man ska arbeta för att inte få ont och slita ut kroppen genom flyttuppdrag. Vi fokuserar på miljöhänsyn och kundservice. Vi tycker att utbildning inom flytt och städ är en investering för framtiden och att det är ett viktigt steg för att kunna höja standarden. Tillsammans med oss som underleverantör har du möjlighet att växa och få kompetensutveckling med fördjupad kunskapsbildning med ett starkt miljötänk

  • Få ett snabbt svar via mail och SMS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi utför Flyttstädning i hela Sverige med omnejd: